Interviu RDURDU este unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de Hearthstone din lume si, totodata, cel mai bun jucator din Romania al CCG-ului de succes la ora actuala.

Nu uitati sa va inscrieti la concursul nostru pentru a castiga una dintre cele 10 invitatii la DreamHack Bucharest 2015!

Desi este inca un adolescent, RDU a reusit sa obtina rezultate foarte bune pe tot parcursul anului trecut in turneele de Hearthstone. In ciuda controverselor si feedback-ului negativ din partea comunitatii de la evenimentul DreamHack Bucuresti de anul trecut, RDU, prin perseverenta sa, a devenit unul dintre jucatorii favoriti ai fanilor de Hearthstone si una dintre personalitatile cele mai convingatoare in acest sport.

Intr-un interviu pentru 2P, RDU a raspuns la cateva intrebari despre cariera lui profesionala, stadiul in care se afla jocul si a oferit mai multe detalii despre noua lui echipa, Nihilum.


 

2P: Ne poti spune cum ai inceput sa joci Hearthstone si cum ai facut tranzitia pe scena profesionala?

RDU: Am inceput sa joc Hearthstone de placere, deoarece toti prietenii mei il jucau, iar apoi mi-am inceput cariera pe scena profesionala dupa ce am terminat pe locul 3 la DreamHack Bucuresti.

2P: Ce te-a atras la Nihilum si ce ne poti spune despre noua ta echipa?

RDU: Nihilum a fost echipa care a avut cel mai bun plan pentru acest sezon. Avem asteptari mari si sper sa putem realiza cat mai multe anul acesta.

2P: Care consideri ca este cea mai mare realizare a ta ca jucator profesionist de Hearthstone?

RDU: Faptul ca timp de 3 luni am fost considerat cel mai bun jucator de Hearthstone dupa ce am castigat foarte multe turnee.

2P: Esti unul dintre cei mai tineri jucatori profesionisti de Hearthstone. Te-a afectat asta in vreun fel?

RDU: Cred ca varsta nu conteaza cand vine vorba de un joc ca acesta.

2P: Care este momentul cel mai memorabil pentru tine de la un turneu de Hearthstone.

RDU: Am avut multe momente minunate ca jucator de HS si sunt mandru de ceea ce am reusit sa realizez in 2014.

2P: Care carte din GvG ti se pare ca este supraevaluata? Dar pentru jocul competitiv?

RDU: Cred ca Malorne a fost o carte supraestimata inainte de lansare, dar in jocul competitiv orice carte poate fi buna.

2P: Numeste cea mai buna carte din Hearthstone.

RDU: Dr. Boom.

2P: Dupa parerea ta, de ce ar avea nevoie Hearthstone pentru a deveni un joc mai bun?

RDU: Mai multe expansion-uri care sa nu contina RNG, nerf-uri pentru cateva carti, un sistem de ranking mai bun, un mod replay si mai multe slot-uri pentru pachete.

2P: Cateva adrese unde te putem gasi si unde putem tine pasul cu rezultatele tale?

RDU: Ma puteti urmari pe twitter.com/rduhearthstone si twitch.tv/radu_hs.

Nu uitati sa va inscrieti la concursul nostru pentru a castiga una dintre cele 10 invitatii la DreamHack Bucharest 2015!