SportElectronic.ro ofera pasionatilor de gaming si sporturi electronice ocazia de a castiga una dintre cele 10 invitatii la DreamHack Bucharest 2015.

dreamhack--680453-minIncepand cu 13 aprilie, SportElectronic.ro organizeaza un concurs dedicat gamerilor care doresc sa participe la DreamHack Bucharest 2015, eveniment ce are loc in perioada 24-26 aprilie.

Concursul se desfasoara in perioada 13-23 aprilie, iar castigatorii for fi desemnati prin tragere la sorti, utilizand site-ul www.random.org. Cei care doresc sa castige una dintre cele 10 invitatii la cel mai mare eveniment de sport electronic din tara trebuie sa indeplineasca urmatoarele:

 1. Sa dea like la pagina noastra de Facebook
 2. Sa dea like si share la acest articol pe Facebook utilizand si hashtag-urile #dreamhack si #sportelectronic
 3. Sa raspunda, printr-un comentariu pe aceasta pagina, la intrebarea „Care este jocul tau favorit si ce echipa sau jucator vei sustine la DreamHack Bucharest 2015?”

Atentie!

 • Orice tentativa de frauda va duce la descalificare, asadar va rugam sa va inscrieti o singura data la acest concurs.
 • Pentru a putea participa la acest concurs si pentru a putea comenta la articol aveti nevoie de un cont pe platforma Disqus.
 • Puteti sa dati share la aceasta pagina foarte usor prin intermediul unui click pe butonul de Facebook care se gaseste la sfarsitul acestui articol. Nu uitati sa adaugati si hashtag-urile #dreamhack si #sportelectronic.

Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul nostru si/sau pe pagina oficiala de Facebook.

Regulamentul complet al concursului poate fi accesat la pagina https://sportelectronic.ro/regulament-concurs-dreamhack-bucharest-2015.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii. Concursul „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015” se desfășoară în perioada 13-23 aprilie 2015. Participanții au obligația de a citi, înțelege și respecta regulamentul. În caz contrar vor fi descalificați.

UPDATE 23.04.2015

Castigatorii concursului sunt:

 • 1. Klopp
  2. Letitia Gabriela Vilceanu
  3. Bogdan Alexandru Caba
  4. Eduard
  5. Victor
  6. Adrian Tomulescu
  7. Alex Gradinaru
  8. Daniel Pandelea
  9. Alinush Ayo
  10. Madar Cosmin

Felicitari si distractie placuta la DreamHack Bucharest 2015!