SportElectronic.ro ofera pasionatilor de gaming si sporturi electronice ocazia de a castiga una dintre cele 20 invitatii la DreamHack Bucharest 2016!

DreamHack Bucharest 2016Incepand cu 30 august, SportElectronic.ro organizeaza un concurs dedicat gamerilor care doresc sa participe la DreamHack Bucharest 2016, eveniment ce are loc in perioada 16-18 septembrie.

Concursul se desfasoara in perioada 30 august – 10 septembrie, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, utilizand site-ul www.random.org. Cei care doresc sa castige una dintre cele 20 invitatii la cel mai mare eveniment de sport electronic din tara trebuie sa indeplineasca urmatoarele:

1. Sa dea like la pagina noastra de Facebook:

2. Sa raspunda, printr-un comentariu pe aceasta pagina, la intrebarea „Care este eSport-ul tau preferat?
3. Sa dea share la acest articol pe Facebook utilizand hashtag-urile #dreamhack si #sportelectronic
 

Atentie!

      • Orice tentativa de frauda va duce la descalificare, asadar va rugam sa va inscrieti o singura data la acest concurs.
      • Pentru a putea participa la acest concurs si pentru a putea comenta la articol aveti nevoie de un cont pe platforma Disqus.
      • Puteti sa dati share la aceasta pagina foarte usor prin intermediul unui click pe butonul de Facebook care se gaseste la sfarsitul acestui articol. Nu uitati sa adaugati si hashtag-urile #dreamhack si #sportelectronic.

Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul nostru si pe pagina oficiala de Facebook.

Regulamentul complet al concursului poate fi accesat la pagina https://sportelectronic.ro/regulament-concurs-dreamhack-bucharest-2016.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii. Concursul „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016” se desfășoară în perioada 30 august – 10 septembrie 2016. Participanții au obligația de a citi, înțelege și respecta regulamentul. În caz contrar vor fi descalificați.

Update:

Câștigătorii concursului „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016” sunt:

1. Mihai Morar
2. Alexandru Mărășescu
3. Stefan
4. Traian Pelea
5. DaKra
6. Madar Cosmin
7. Bgd
8. Punkio
9. Ionuts Limun
10. Danila Daniel
11. Adi Prov
12. thvs86
13. Stefan Nicolae
14. Robert Marian Lupu
15. Eduard Mihaita
16. Windisch Adrian
17. Dan Florin
18. kitsuneka
19. Torment
20. Cannibal Lecter

Va vom contacta printr-un mesaj privat pe Facebook si prin e-mail (folosit la contul Disqus) pentru a va preda premiile.

Va multumim pentru participare si va uram distractie placuta la DreamHack Bucharest 2016!