DISTRIBUIȚI

Este oficial! Blizzard a anuntat astazi la PAX East ca Blackrock Mountain este urmatoarea aventura pentru Hearthstone! Lansarea are loc luna viitoare!

PAX East este evenimentul preferat de Blizzard pentru a face anunturi in legatura cu Hearthstone si nici anul acesta nu si-au dezamagit fanii. Eric Dodds a anuntat in urma cu cateva momente ca fanii universului Warcraft vor putea vizita din nou legendarul Blackrock Mountain prin intermediul CCG-ului Hearthstone.

La fel ca si Curse of Naxxramas, Blackrock Mountain va fi impartit in cinci sectiuni care vor fi lansate saptamanal si va introduce 31 de carti noi ce vor putea fi deblocate prin infrangerea bossilor, dar si prin provocarile noi valabile pentru fiecare clasa. Fiecare sectiune in parte va costa 700 gold sau 6.99 USD respectiv, cu posibilitatea de a cumpara intreaga aventura la pretul de 24.99 USD.

blackrock mountain cards revealed

De asemenea, Blackrock Mountain va fi valabil pentru pre-comanda incepand cu 19 martie. Cei care vor cumpara pachetul intreg inainte de lansare vor primi un card back special in joc. Blackrock Mountain: A Hearthstone Adventure va fi lansat oficial in luna aprilie.

blackrock mountain card backs

Card back-uri noi vor fi valabile si pentru modul Ranked, dar si pentru cei care reusesc sa completeze aventura pe nivelul Heroic. Si, bineinteles, o aventura sau expansion nu vine niciodata fara o masa noua de joc!

Blackrock Mountain Board

(click pentru a mari)

Pentru mai multe informatii, viziteaza site-ul oficial la adresa blackrockmountain.com.