Prima pagina Heroes of the Storm Team Dignitas formeaza o echipa pentru Heroes of the Storm

  Team Dignitas formeaza o echipa pentru Heroes of the Storm

  DISTRIBUIȚI

  Dignitas_IC_312015Membrii de baza ai echipei germane Infinite Crisis se vor alatura echipei Dignitas dupa un ultim turneu ESL.

  Deesi se afla inca in faza Technical Alpha, Heroes of the Storm se transforma incet, dar sigur intr-un sport electronic de top in anul 2015. Team Dignitas a anuntat ca se va alatura echipelor de renume care fac deja parte din acest proiect promitator.

  Cei care sunt familiarizati cu Infinite Crisis vor recunoaste lotul. Acesta este alcatuit din Kevin ‘Keltion‘ Wolske, care va continua sa fie managerul echipei, si jucatorii Nils ‘Nurok‘ Gebhardt, Marcel ‘Veineless‘ Lehmann, Christoph ‘Cris‘ Gowitzke, Marcel ‘SaiiLess‘ Maier, respectiv Tino ‘Blooddragon‘ Hanke.

  „Infinite Crisis ne-a oferit oportunitati mari. Credem in viitorul jocului Heroes of the Storm si vom da tot ce putem pentru a obtine rezultate foarte bune.” a spus Keltion, managerul echipei.

  Acestea sunt intr-adevar vesti bune pentru fanii HotS, deoarece echipa britanica este una de prestigiu, care a participat la foarte multe evenimente de top.

  Pentru cei care nu au inca acces in faza de test a jocului, fiti cu ochii pe invitatiile Beta incepand cu 13 ianuarie!

  DISTRIBUIȚI