doua-scene-650x366Programul DreamHack Bucharest 2015 anunță cele mai mari nume din lumea mondială a sporturilor electronice

Ajuns la a V-a ediție, DreamHack Bucharest 2015 va oferi vizitatorilor și spectatorilor cel mai bogat program de competiții și divertisment de până acum.

Organizatorii DreamHack Bucharest 2015 au publicat programul evenimentului. Acesta cuprinde 4 turnee internaționale și 5 competiții naționale în care vor evolua peste 400 de jucători străini și români pentru premii

în valoare de peste 250.000 de dolari. Sunt doar câteva cifre care conturează DreamHack Bucharest 2015 drept unul dintre cele mai mari evenimente din sportul electronic european.

Un bun argument pentru această evoluție este faptul că, pentru prima dată în istoria acestui eveniment, vizitatorii DreamHack Bucharest 2015 vor avea la dispoziție două scene diferite pentru a urmări cele mai antrenante meciuri. În plus, competițiile vor fi vizionate online de sute de mii de spectatori din lumea întreagă, fanii fiind dornici să vadă cum se descurcă echipele și jucătorii preferați la București.

PGL CS:GO Championship Series Program

Cele mai bune patru echipe de Counter-Strike Global Offensive din lume vin la DreamHack Bucharest 2015 pentru a disputa fazele finale ale turneului PGL CS:GO Championship Series:

 • Fnatic
 • Ninjas in Pyjamas
 • Team EnVy
 • TSM

Semifinalele și finalele PGL CS:GO Championship Series vor fi comentate din Sala Polivalentă de Toby „TobiWan” Dawson și Matthew „Sadokist” Trivett și analizate de un formidabil trio de specialiști în Counter- Strike: Richard Lewis, Duncan “Thorin” Shields si Joona „Natu” Leppanen. Comentariul specialiștilor va însoți meciurile difuzate în timpul DreamHack Bucharest 2015 pe canalul Twitch al PGL.

PGL Spring Tavern Tales – Program

La rândul lor şi cei mai buni jucători de Hearthstone din lume revin la București, însoțiți de câteva nume noi, toți atrași de valoarea premiilor puse în joc în turneul PGL Spring Tavern Tales: 10.000 de dolari și 115 puncte Hearthstone World Championship. 40 de jucători (calificați sau invitați) vor participa la acest turneu în toate cele trei zile ale evenimentului de la Sala Polivalentă.

Comentatori:

 • Marcin „Gnimsh” Filipowicz
 • Sebastian „Forsen” Fors

Jucători invitați:

 • James „Firebat” Kostesich
 • Petar „Gaara” Stevanovic
 • Aleksandr „Kolento” Malsh
 • Adrian „Lifecoach” Koy
 • Eugene „Neirea” Shumilin
 • Radu „Rdu” Dima
 • Cong „StrifeCro” Shu
 • Thijs „ThijsNL” Molendijk

Turneul PGL Spring Tavern Tales va fi transmis pe canalul Twitch al PGL dedicat Hearthstone.

PGL Spring Champions of the Storm – Program

În premieră pentru România va fi organizat un turneu cu echipe străine pentru Heroes of the Storm, noul joc online de strategie pe care Blizzard se pregătește să îl lanseze. Patru dintre cele mai bune echipe din Europa vor concura în PGL Spring Champions of the Storm pentru premii în valoare totală de 10.000 de euro.

Comentatori:

 • Thomas “Khaldor” Kilian
 • Christopher “Tetcher” Ivermee

Echipe:

 • Fnatic
 • Gamers2
 • SK Gaming
 • Team Liquid

Turneul PGL Spring Champions of the Storm va fi transmis pe canalul Twitch al PGL dedicat jocului Heroes of the Storm.

StarLadder StarSeries XII

Bucureștiul va fi primul oraș european după Kiev care găzduiește finala turneului de Dota 2 organizat de StarLadder şi dotat cu premii în valoare de 123.000 dolari (care mai pot crește prin contribuțiile fanilor). Vizitatorii DreamHack Bucharest 2015 vor avea ocazia unică de a asista la partidele dintre cele mai bune 8 echipe de Dota 2 din lume: Team Secret, Alliance, Cloud9 și London Conspiracy; iG, ViCi Gaming; Team Malaysia; Team Tinker. În plus, va fi prima dată când echipe chinezești de Dota 2 pășesc pe o scenă din România.

Competițiile naționale

Aproximativ 300 de jucători români vor participa la DreamHack Bucharest 2015 în calitate de participanți ai competițiilor naționale organizate de PGL special pentru ei:

Oferta de distracție a DreamHack Bucharest 2015 mai include de asemenea: PGL Streaming Area unde vedetele Youtube se vor întâlni cu fanii lor, PGL Arcade cu întreceri pentru împătimiţii de console, concurs cosplay cu invitați internaționali, zona BYOC (Bring your own computer), concursul DreamQuest și multe alte surprize.

Biletele pentru DreamHack Bucharest 2015 sunt disponibile în magazinul online al ComputerGames.ro. Bilete pot fi procurate și prin intermediul bilete.ro și MyTicket.ro, din magazinele Germanos, Inemdio (semnalizate „bilete.ro”), din oficiile Poștei Române, magazinele Diverta, Librăria Mihai Eminescu și Magazinul Muzica.

Despre DreamHack Bucharest 2015

În perioada 24 – 26 aprilie, cea de-a V a ediție DreamHack Bucharest se va desfășura la Sala Polivalentă din Capitală, aducând în fața miilor de fani eSport pe cei mai buni jucători profesioniști din lume. DreamHack Bucharest 2015 va avea și în acest an cele mai îndrăgite jocuri: Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone, Minecraft sau cele pentru console.

Partenerii principali ai DreamHack Bucharest 2015 sunt Telekom Romania, Twitch.tv, Monster Energy,  HyperX, NESCAFÉ 3in1, Intel, ASUS

Despre PGL

PGL, brandul dedicat sporturilor electronice din cadrul ComputerGames.ro, are o experiență de 13 ani în organizarea de evenimente naționale și internaționale. Prin intermediul parteneriatelor cu organizații de renume din domeniul sporturilor electronice, PGL a organizat evenimente, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG, ESWC și KODE5, în același timp oferind susținere pentru sporturile electronice prin numeroase cupe și campionate naționale.

Datorită propriului studio modern, PGL transmite și produce conținut în mai multe limbi pentru ligile și evenimentele de sporturi electronice din întreaga lume, printre care DreamHack, The International și League of League of Legends Championship Series (LCS).

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții de IT si comunicatii la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Despre NESCAFÉ 3in1

„NESCAFÉ 3in1 îi susține pe cei pasionați de jocurile video, care văd în ele mai mult decât o simplă distracție, respectiv strategia și creativitatea de care un jucător trebuie să țină cont, iar acestea sunt exact ingredientele care diferențiează DreamHack Bucharest 2015 de o simpla competiție.”, a declarat Andreas Kouroumalis, Business Manager Beverages, Nestle România.

1 COMENTARIU

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.