DISTRIBUIȚI

pgl ccs bannerTeam SoloMid este campioana PGL CS:GO Championship Series Kick-off Season. Echipa daneza a reusit sa-si pastreze avantajul de o harta si sa castige in fata celor de la Fnatic cu scorul de 3-1.

Team SoloMid a cucerit trofeul PGL CS:GO Championship Series dupa ce a invins, in playoff, trei din cele mai bune echipe de Counter-Strike din lume. Acesta este cel mai important titlu pentru echipa daneza dupa ce s-au alaturat organizatiei de eSport Team SoloMid in luna ianuarie.

Pentru a castiga totul, TSM a fost nevoita sa treaca de cele mai bune echipe si jucatori de Counter-Strike din Suedia. In primele doua tururi, TSM a trecut de Fnatic si Ninjas in Pyjamas, cea din urma fiind considerata cea mai dificila echipa din grupa.

In marea finala, Fnatic a avut sansa sa isi ia revansa in fata celor de la Team SoloMid, dar din pacate a pierdut primele doua meciuri din seria de BO5. Au reusit sa revina in forta in al treilea meci, pe harta Dust2, insa cei de la TSM au ramas concentrati si au inchis seria in al patrulea meci pe harta Overpass.

tsm_pgl_ccs_winnersTotusi, parcursul celor de la Team SoloMid nu a fost tocmai usor pe toata durata evenimentului. Cel bun scor al lor la Bucuresti a fost de 16-11. In finala, starurile de la Fnatic, Robin „Flusha” Ronnquist si Olof „Olofmeister” Kajbjer le-au creat ceva probleme danezilor, insa chiar si in fata unor astfel de adversari, Team SoloMid a aratat ca este pregatita sa faca o schimbare majora pentru ca echipa sa fie considerata suficient de buna incat sa castige orice turneu, indiferent de importanta acestuia.

Pentru a doua oara consecutiv in 2015, Fnatic ocupa locul doi la un eveniment major. Saptamana trecuta au pierdut finala mondiala ESEA in fata celor de la Virtus Pro. Cum Fnatic este echipa care a ridicat standardul in ultima perioada pe scena competitiva de CS:GO, cu siguranta multi fani sunt dezamagiti ca echipa lor preferata nu a reusit sa cucereasca macar unul dintre aceste titluri importante.

In afara de marea finala, unul dintre cele mai importante rezultate din turneul de la Bucuresti a fost probabil victoria celor de la Ninjas in Pyjamas impotriva echipei EnvyUs, intr-un meci care a durat mai bine de doua ore.

Distributia fondului de premiere:

  • 1. Team SoloMid – 40,000$
  • 2. Fnatic – 20,000$
  • 3. Ninjas in Pyjamas – 10,000$
  • 4. Team EnVyUs – 5,000$