Prima pagina League of Legends Trance s-a transferat la Fusion

  Trance s-a transferat la Fusion

  DISTRIBUIȚI
  Foto: teamfusion.gg
  Foto: teamfusion.gg

  Lawrence „Trance” Amador se va alatura echipei Fusion si va juca pe postul de support. Amador este un veteran pe scena challenger si va ajuta echipa la constructie prin expertiza sa tactica.

  Inainte de a fi transferat la Fusion, Lawrence „Trance” Amador a jucat pe postul de jungler la organizatia de sport electronic din Canada numita Y So eSports, sub numele de „LGhunter”. El a mai jucat si la echipa Solo Kill, formata de fostul jungler al echipei Final 5, Ryan „ShorterACE” Nget, pana cand lotul a fost achizitionat de COGnitive Gaming in iulie 2014.

  Trance s-a antrenat in ultimele saptamanii cu restul lotului Fusion si s-a descurcat excelent. Abilitatile sale sunt exceptional de puternice si complimenteaza punctele forte ale echipei. Impactul lui asupra performantei echipei s-a vazut imediat dupa recordul de 4-1 in recentul turneu ESL Pro Series. In plus, in perioada sa de proba, Zach „Nien” Malhas l-a descris ca fiind „un zeu” in timp ce jucau impreuna pe ladder. Amador a fost incantat sa joace cu Nien, si a avut de spus urmatoarele cu privire la viitorul lor impreuna:

  „Felul in care vad eu lucrurile este daca-l ajut sa ajunga in top, asta inseamna ca si eu voi ajunge acolo. Trebuie doar sa il ajut sa isi puna in valoare capacitatile pentru a-si atinge scopul.”

  Nien si restul echipei il sustin pe Amador, acestia bucurandu-se de jocurile cu noul lor coechipier. De asemenea, antrenorul Magic „Magic” Swedin, responsabil pentru scouting-ul lui Amador, are doar cuvinte de lauda pentru noul recrut. Cand a fost intrebat cum s-a descurcat Amador in perioada sa de proba, Swedin a raspuns:

  „A fost o decizie foarte clara […] am fost increzator chiar de la inceput ca el va fi alesul.”

  In ciuda laudelor, Amador este modest in evaluarea sa personala, si stie ca doar prin munca si disciplina va avea succes in viitor.

  „Ma simt foarte norocos ca m-am alaturat lotului Fusion, deoarece stiu ca este o echipa puternica, cu jucatori foarte capabili. Sunt foarte fericit si recunoscator ca m-au luat in considerare pentru postul de support. Sunt foarte increzator ca impreuna vom distruge tot ce ne sta in cale.”

  In viitorul apropiat, Amador se va alatura coechipierilor sai in casa de gaming Fusion, si este asteptat sa joace in toate turneele viitoare, inclusiv in North American Challenger Series.