DISTRIBUIȚI

House of Nerds TV2TV2, in colaborare cu House of Nerds, a anuntat ca vor organiza si acoperi o noua liga competitiva, care va cuprinde jocurile CS:GO, League of Legends si StarCraft 2.

Noul manager al proiectului eSports, Mikael Harstad Grover, din divizia de sport al celui mai mare canal de televiziune din Norvegia, a facut o declaratie in urma cu cateva zile si a subliniat faptul ca industria media bazata pe jocurile competitive se dezvolta rapid si atrage milioane de telespectatori in intreaga lume. De asemenea, el a dezvaluit ca TV 2 isi doreste sa prezinte publicului norvegian programe de sport electronic.

Postul TV2 va colabora cu House of Nerds – o comunitate de gaming care organizeaza evenimente si adunari in Oslo. House of Nerds se va ocupa cu organizarea tehnica si infrastructura, iar TV2 va contribui cu experienta sa in mass-media.

Nu avem inca mai multe informatii despre liga in sine, insa este cunoscut faptul ca initial aceasta se va concentra pe CS:GO, League of Legends si StarCraft 2. Mai multe detalii despre fondul de premiere si programul aproximativ vor fi lansate in curand.

Sursa: TV2 – comunicat oficial de presa