DISTRIBUIȚI
Banner LCS EuropeEchipele SK, Giants, Fnatic, CHW si UoL au oferit telespectatorilor meciuri exceptionale in ziua de deschidere a  noului sezon european LCS.

In ciuda faptului ca a participat la trei finale LCS, nimic nu este sigur pentru viitorul echipei Fnatic in sezonul din 2015. Bora „YellOwStaR” Kim a ramas singurul veteran din echipa dupa ce sOAZ, xPeke, Cyanide si Rekkles au plecat pe parcursul iernii. Lotul Fnatic este nou-nout si pregatit pentru realizari noi, dupa cum am vazut ieri seara cand a facut primul pas si i-a dominat pe Elements, terminand primul meci in doar 30 de minute. Capitanul Yellowstar a pregatit o tactica agresiva de la inceput pana la sfarsit, cu scopul de a contracara stilul pasiv si orientat catre late-game al echipei Elements. Este o victorie mare pentru proaspatul lot, care acum trebuie sa le dovedeasca fanilor ca se pot ridica la standardul Fnatic.

A fost o seara mare si pentru echipele care au venit din turneele challenger si expansion. GIANTS!, Copenhagen Wolves si UoL le-au invins pe MYM, H2K, si respectiv Gambit. Echipa medaliata cu bronz la editia de vara din 2014, SK Gaming, a dovedit din nou de ce este favorita sa cucereasca titlul de campioana in acest sezon. Victoria impotriva celor de la ROCCAT a fost asigurata de efortul intregii echipe si prin prestatia excelenta a jucatorilor Simon „fredy122” Payne si Konstantinos „FORG1VEN” Tzortziou.

Foto: Riot eSports