DISTRIBUIȚI

Doublelift CLG DravenDoublelift a reusit sa inscrie doua dintre cele mai lungi pentakill-uri vazute vreodata in League of Legends.

Putine lucruri in League of Legends sunt la fel de incitante ca un pentakill. Dar atunci cand un pentakill dureaza foarte mult sa se finalizeze, esti mai mult surprins decat entuziasmat.

Cel putin asta a fost reactia lui Yiliang “Doublelift” Peng, ADC-ul echipei Counter Logic Gaming (CLG), care marti seara a inscris unele dintre cele mai lungi pentakill-uri vazute vreodata.

Peng si colegii lui au profitat de saptamana lor libera si s-au distrat la modul de joc ranked pentru echipe. Dupa cateva meciuri in care si-au schimbat rolurile, jucatorii au revenit la pozitiile lor pro. Ceva magic s-a intamplat atunci cand Peng a jucat cu Draven pe rolul de ADC.

Primul pentakill dureaza aproape un minut pentru a se finaliza, dupa ce Hecarim incearca sa traga de timp, iar Peng si colegii lui incearca sa il gaseasca. Al doilea pentakill este si mai dramatic, deoarece necesita un dive sinucigas din partea lui Peng, care reuseste sa o omoare pe Morgana, proaspat revenita in joc.