DISTRIBUIȚI
Besiktas eSportsCu cateva zile in urma, clubul sportiv Besiktas Istanbul si-a format propria divizie eSports dupa ce a achizitionat echipa de League of Legends, Aces High.

Anul trecut, atentia mass-media asupra gaming-ului competitiv a explodat, dupa ce Campionatul Mondial de DotA 2 a fost transmis in direct pe ESPN – unul dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune din Statele Unite. Acum este pentru prima data in istorie cand un club sportiv traditional formeaza o divizie de sport electronic.

Luna trecuta, Aces High concura la Intel Extreme Masters Cologne. Acum echipa se numeste Besiktas e-Sports dupa ce lotul a fost achizitionat de cea mai mare organizatie sportiva din Turcia.

„Ca intotdeauna, suntem cei care revolutionam sportul din Turcia. Lumea se schimba, iar calculatoarele si internetul inseamna foarte mult pentru noua generatie. Acum, datorita prietenilor nostri, avem o echipa noua care nu va concura pe teren, ci online.”

– Reprezentantul Besiktas, Metin Albayrak

Besiktas LoL eSportsLotul fostei echipe Aces High a suferit unele schimbari inainte de a fi transferat la Besiktas, iar acum arata in felul urmator:

Jucatori:

Antrenor:

Ramane de vazut ce efecte va avea aceasta dezvoltare exceptionala pentru eSports. Va vom tine la curent cu cele mai recente stiri si evolutii legate de aceasta poveste.