DISTRIBUIȚI
Jinx League of Legends
Imagine: Riot Games

Azi-noapte am putut vedea unul dintre cele mai bune meciuri de League of Legends jucate vreodata la LCS.

Pusi cu spatele la zid, Team SoloMid a incercat cu disperare sa isi apere nexus-ul in meciul de duminica impotriva celor de la Team Liquid. Jocul parea ca si terminat dupa ce baza lor a fost invadata de super minioni, iar adversarii detineau buff-ul de la Baron Nashor si Aspect of the Dragon.

Cu toate acestea, Jason „WildTurtle” Tran nu a ezitat sa surprinda publicul.

Team Liquid s-a grabit sa inchida meciul, iar Tran, AD carry-ul echipei SoloMid, i-a pedepsit cu un pentakill.

Tran se foloseste de abilitatea pasiva „Get Excited” a lui Jinx, care ii ofera un impuls masiv de viteza de fiecare data cand elimina un adversar, iar cei de la Team Liquid sunt macelariti.

Insa, chiar daca toti membrii echipei Liquid sunt eliminati din joc pentru 50 de secunde, super minionii patrund in baza prin toate colturile, iar SoloMid nu poate pleca la contra-atac. Din fericire pentru ei, Tran se afla la datorie si ii arunca din nou afara din baza pe cei de la Liquid, de data aceasta printr-un quadra kill.

Desigur, toate actele de eroism ale lui Tran nu au fost de ajuns. Cand in cele din urma echipa SoloMid si-a facut curaj sa paraseasca baza, Team Liquid a castigat meciul printr-un simplu backdoor.

Probabil ca ar fi trebuit sa il lase pe omul meciului, Tran, sa pazeasca baza. Datorita performantelor lui extraordinare, acesta a fost cel mai lung meci jucat in acest sezon de LCS.

In cazul in care doresti sa vezi tot meciul, poti gasi inregistrarea pe YouTube la acest link.