DISTRIBUIȚI

LoL Vulcun Fantasy LeagueCompania americana Vulcun ofera 1 milion de dolari pentru cei care participa la LCS Fantasy.

Ligile fanteziste nu sunt o noutate, chiar si in sporturile electronice. League of Legends, in special, este jocul pentru care se organizeaza multe astfel de ligi. Cu o structura bine organizata, o multime de meciuri jucate in fiecare luna si un fanbase masiv, industria ligilor imaginare se bucura de un succes enorm si ii atrage chiar si pe cei care nu sunt interesati de sporturi in general.

Vulcun, o companie nou-infiintata in domeniul de ligi fanteziste pentru sporturile electronice, a promis la lansare ca pune la bataie 250,000 de dolari pentru utilizatori pe tot parcursul sezonului. Trei saptamani mai tarziu, ei au anuntat ca fondul de premii s-a marit la 1 milion de dolari. Da, ai citit bine! Si nu, premiul nu este o fantezie!

Daca urmaresti turneele de League of Legends si iti construiesti o echipa imaginara buna, poti castiga o parte din premiul cu sase zerouri. Cu atat mai mult, poti face asta in fiecare zi! Asta este unul dintre motivele pentru care Vulcun se deosebeste de alte platforme de ligi fanteziste precum cele puse la dispozitie de ESL sau Riot, care se concentreaza doar pe un anumit sezon sau turneu. Vulcun ofera concursuri zilnice, cu diferite taxe de intrare si premii, iar utilizatorii nu sunt obligati sa participe la un sezon intreg.

Pana in prezent, Vulcun a premiat deja peste 1,700 de utilizatori cu aproape 36,000 de dolari.

SURSAGosuGamers
DISTRIBUIȚI