DISTRIBUIȚI

Hearthstone Mythbusters SecretDaca ai crezut ca poti avea doar pana la cinci secrete sau sapte minioni in acelasi timp, te-ai inselat.

In aproape un an de la lansare, jucatorii si fanii Hearthstone au realizat o multime de videoclipuri care au propulsat CCG-ul in topul celor mai urmarite jocuri de pe YouTube. De la seriile „Funny and Lucky Moments” si „Cool Mechanics” la faze incredibile atat pe ladder cat si in turnee, aventurile din taverna cu peste 25 de milioane de locuri au fost foarte bine documentate.

Cu toate acestea, exista inca locuri neexplorate. Desi la prima vedere pare un joc simplu cu niste reguli foarte bine stabilite, lucrurile nu stau intotdeauna asa. Inspirat dupa emisiunea Mythbusters (Spargatorii de mituri) difuzata de Discovery, HysteriA, cunoscutul producator YouTube, si-a propus sa supuna jocul la o multime de teste in noua lui serie numita „Hearthstone Mythbusters”.

In episodul pilot, „Hearthstone Mythbusters” abordeaza numarul maxim de secrete si minioni pe care il poate avea in acelasi timp un jucator, maximul aparent fiind de cinci, respectiv sapte. Tot in acest episod el testeaza daca poate fi retrogradat de la rangul de legenda, daca un joc poate continua la nesfarsit si daca Foe Reaper 4000 se poate rani singur.