DISTRIBUIȚI
Hearthstone - Lansare iPad
Foto: Blizzard Entertainment

Peste 5 milioane de jucatori noi au intrat in taverna virtuala din luna septembrie.

Poate ca ai vazut pe cineva sa-l joace in autobuz, sau in pauza de masa. Poate streamer-ul tau favorit de League of Legends l-a jucat atunci cand se afla in queue. Un lucru e sigur: foarte multa lume joaca Hearthstone, iar acum stim exact cat de popular este jocul de carti online dezvoltat de Blizzard.

In raportul veniturilor din al patrulea trimestru, compania Activision Blizzard a dezvaluit ca Hearthstone are in prezent peste 25 de milioane de utilizatori inregistrati, cu 5 milioane mai mult decat au anuntat in luna septembrie.

Jocul se afla intr-o crestere rapida, acesta ajungand la 10 milioane de jucatori in doar cateva zile dupa lansarea din luna martie a anului trecut. In septembrie, lansarea jocului pe iPad a dublat numarul de utilizatori, iar acum, combinatia dintre lansarea pe tabletele Android si noua extensie Goblins vs Gnomes, duce jocul pe culmi noi.

Blizzard intentioneaza sa lanseze mai multe extensii pentru Hearthstone in 2015, inclusiv mult asteptata versiune a jocului pentru smartphone-uri.

Echipele noastre extrem de talentate vor continua sa produca cele mai bune jocuri din lume. Avem un portofoliu tot mai mare cu cele mai bune francize si suntem foarte increzatori in viitorul nostru. – Bobby Kotick, Activision Blizzard CEO

Compania a dezvaluit, de asemenea, un venit net de 1,7 miliarde de dolari in 2014, in crestere de la 1,1 miliarde de dolari in 2013.