Prima pagina Hearthstone Gold Series Grand Finals a inceput! Premii in valoare de 50,000 de...

  Gold Series Grand Finals a inceput! Premii in valoare de 50,000 de dolari!

  Gold Series
  Foto: gold.163.com

  32 dintre cei mai buni jucatori chinezi s-au inscris la primul turneu LAN din regiune, Gold Series Grand Finals. In urmatoarele trei saptamani, ei vor concura pentru 50,000 de dolari.

  Cu aproape niciun turneu major pe scena estica a sportului electronic in acest inceput de an, China sparge gheata cu unul dintre cele mai prestigioase evenimente locale. Tara de origine a jucatorilor de renume, cum ar fi TiddlerCelestial, MagicWind, Nicolas si RunAndGun, are deja ochii fixati pe unul dintre turneele cu cele mai mari premii in bani.

  Desi evenimentul este difuzat exclusiv in limba chineza, aceasta este o mare oportunitate pentru fanii Hearthstone din Vest de a se familiariza cu metagame-ul post-GvG din China. Regiunea a fost mult timp considerata mai slaba decat Europa si America de Nord, dar mai multe turnee din 2014 au demonstrat ca nu sunt niste adversari de neglijat. Turneul World Cyber Arena din luna octombrie, care a avut premii in valoare de 195,000 de dolari – considerat cel mai mare turneu in afara de Campionatul Mondial de la BlizzCon – a fost castigat de chinezii LiBo si TiddlerCelestial. O luna mai tarziu, TiddlerCelestial a surprins din nou, reusind sa termine pe locul doi in finala de la Campionatul Mondial, in spatele lui Firebat, asadar devenind unul dintre cei mai bine platiti jucatori de Hearthstone.

  Gold Series Grand Finals ii cuprinde pe toti acesti jucatori, si mai mult. Grupele sunt alcatuite dintr-un amestec de campioni si purtatori de drapel din cele mai mari echipe, cum ar fi ViCi Gaming, World Elite, Invictus Gaming, NewBee, Big 3 si Douyu, dar si nume noi care viseaza sa devina legende.

  Unul dintre cei noi veniti pe scena eSportului CCG a facut deja o impresie buna ieri, in prima zi de turneu. Inmdlong este in prezent primul din grupa sa, lasandu-l pe locul doi pe MagicWind (de doua ori finalist in turneul CN vs KR Masters) si eliminandu-l pe Melody.

  LASA UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.