DISTRIBUIȚI

Interviu SilentStorm ESL Hearthstone Legendary SeriesUn tanar din Canada a castigat unul dintre cele mai mari turnee de Hearthstone din acest an, insa lumea il va tine minte pentru unul dintre cele mai jenante interviuri din eSports.

La doar 17 ani, Austin „SilentStorm” Li a debutat weekend-ul trecut ca jucator profesionist de Hearthstone si a castigat finala turneului ESL Legendary Series dupa ce a reusit sa invinga nume mari precum Janne „Savjz” Mikkonen si Johan „Darkwonyx” Hansson.

Dupa prima sa victorie contra lui Mikkonen, Li s-a trezit in fata camerelor de filmat alaturi de reporterul Anastasiya Bila.

Se poate vedea inca de la inceput ca ceva nu este in regula, cand Li nu reuseste sa gaseasca ceva de face cu mainile. Bila ii ofera microfonul si il incurajeaza sa se prezinte, iar el pare ca incearca sa i-l smulga din mana.

Trebuie sa va atentionam ca daca urmariti in intregime interviul, va poate induce sentimente de disconfort sever si confuzie. Punctul culminant se afla la minutul 1:30, si continua pana la sfarsitul clipului de doua minute si jumatate.

 

Li a fost un pic mai calm la interviurile care au urmat. Nivelul lui de confort a fost probabil ajutat de echipajul de productie, care s-a desteptat dupa incident si a pus la dispozitie doua microfoane in loc de unul singur. Li ar trebui sa fie, de asemenea, apreciat pentru jocul sau impecabil si creativ, si pentru deck-ul de Warlock foarte interesant, cu ajutorul caruia a reusit sa ii surprinda unii dintre cei mai buni jucatori de Hearthstone.

Cu siguranta il vom mai vedea pe Li si la alte evenimente. Din cauza stilul sau unic de a juca si de a oferi un interviu, este foarte putin probabil ca fanii Hearthstone sa il uite prea curand.