DISTRIBUIȚI

Molten CoreUn nou patch dezvaluie ca Blackrock Mountain ar putea fi urmatoarea aventura pentru Hearthstone!

PAX East se apropie, iar fanii Hearthstone se asteapta la noi dezvaluiri din partea producatorului de jocuri, Blizzard Entertainment, dupa ce la conferinta de anul trecut a fost anuntata prima aventura a jocului, Curse of Naxxramas.

Acum, dupa ce un nou patch a aparut recent pe serverele Battle.net, speculatiile nu au intarziat sa apara. Aparent, acest patch contine informatii despre o noua aventura ce ar putea fi anuntata saptamana viitoare la PAX East. Aventura s-ar desfasura in Blackrock Mountain, un teritoriu legendar din World of Warcraft.

In plus, patch-ul va aduce doua noi cardback-uri, „Ragnaros” si „Molten Core”, si include un nou achievement numit „purchase brm presale” (pre-comanda brm). Cardback-ul „Ragnaros” va putea fi accesat prin jocurile la modul ranked, insa nu se stie nimic inca despre cardback-ul „Molten Core”.

Blackrock Mountain este casa primelor doua raiduri de 40 de oameni din World of Warcraft, Molten Core si Blackwing Lair, dar si a temnitei Upper Blackrock Spire (UBRS). Muntele Blackrock continua sa fie o locatie relevanta si nostalgica in Warcraft.

NefarianDesigur, Ragnaros este ultimul boss din Molten Core, dar, spre deosebire de Kel’Thuzad din Curse of Naxxramas, lordul de foc este deja prezent in Hearthstone inca de la inceputul jocului.

Daca Blackwing Lair va fi inclus in noua aventura, cu siguranta si Nefarian se va adauga colectiei de carti legendare.

Este de remarcat si faptul ca Hearthstone a fost anuntat tot la PAX East, asadar comunitatea va acorda foarte multa atentie acestui eveniment si abia asteapta ca dezvoltatorul jocului, Eric Dodds, sa urce pe scena pe data de 6 martie.