Old SpiceOld Spice organizeaza un eveniment in care le cere gamerilor de pe Twitch sa controleze viata unui om timp de 3 zile.

Old Spice, compania cunoscuta in toata lumea pentru unele dintre cele mai excentrice campanii de marketing, profita de popularitatea platformei de streaming video, Twitch, si organizeaza un eveniment iesit putin din comun.

In perioada 16-18 aprilie, evenimentul „Twitch Plays Old Spice” le va oferi utilizatorilor Twitch posibilitatea de a controla in totalitate un om aflat intr-o padure, prin intermediul unor comenzi chat. Cel mai probabil aceasta „padure” se afla intr-un platou de filmare, dar probabil acest lucru conteaza mai putin. Conform descrierii de pe pagina oficiala de Twitch a companiei Old Spice, omul va fi „obligat, prin contract, sa faca tot ceea ce milioane de utilizatori de Internet ii vor spune sa faca”.

Daca tipul acesta de eveniment va suna oarecum cunoscut, asta se datoreaza faptului ca este departe de original. „Twitch Plays Pokemon” a fost fenomenul care a acaparat platforma Twitch anul trecut si care a determinat milioane de oameni sa incerce sa joace Pokemon. Au urmat si alte evenimente similare, precum „Twitch Plays Halo”, dar si personalitati din lumea gaming-ului, precum Adam Sessler, care i-a lasat pe utilizatori sa ii controleze miscarile.

In cazul in care nu exista comenzi predefinite, ne asteptam ca acest om, obligat prin contract sa faca tot ceea ce trece prin mintea utilizatorilor Twitch, sa fie supus unui „trolling” infernal, iar datele demografice, impreuna cu istoria evenimentelor precedente, sustin acest lucru.

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.