DHCj15 bannerVrei sa participi la cel mai tare eveniment de sporturi electronice al anului? Intra in concursul nostru si poti castiga un bilet de acces 4 zile la DreamHack Cluj-Napoca 2015!

Concursul se desfasoara in perioada 23-28 octombrie, iar castigatorii for fi desemnati prin tragere la sorti, utilizand site-ul www.random.org. Cei care doresc sa castige una dintre cele 10 invitatii la cel mai mare eveniment de sport electronic din tara trebuie sa indeplineasca urmatoarele:

  1. Sa dea like la pagina noastra de Facebook
  2. Sa dea like si share la acest articol pe Facebook utilizand si hashtag-urile #dhcj15 si #sportelectronic
  3. Sa raspunda, printr-un comentariu pe aceasta pagina, la intrebarea Ce inseamna BYOC la DreamHack Cluj-Napoca 2015?

Atentie!

  • Orice tentativa de frauda va duce la descalificare, asadar va rugam sa va inscrieti o singura data la acest concurs.
  • Pentru a putea participa la acest concurs si pentru a putea comenta la articol aveti nevoie de un cont pe platforma Disqus.
  • Puteti sa dati share la aceasta pagina foarte usor prin intermediul unui click pe butonul de Facebook care se gaseste la sfarsitul acestui articol. Nu uitati sa adaugati si hashtag-urile #dhcj15 si #sportelectronic.

Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul nostru si/sau pe pagina oficiala de Facebook.

Regulamentul complet al concursului poate fi accesat la pagina https://sportelectronic.ro/regulament-concurs-castiga-un-bilet-de-acces-4-zile-la-dreamhack-cluj-napoca-2015/.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii. Concursul „Câștigă un bilet de acces 4 zile la DreamHack Cluj-Napoca 2015” se desfășoară în perioada 23-28 octombrie 2015. Participanții au obligația de a citi, înțelege și respecta regulamentul. În caz contrar vor fi descalificați.

1 COMENTARIU

  1. BYOC – Bring Your Own Computer… pe scurt vi cu laptop-ul/unitatea PC si monitorul de acasa… cu sistemul tau de gameing :)

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.