Battlefield Hardline Open BetaBattlefield Hardline intra in faza Open Beta incepand cu 3 februarie.

Electronic Arts a anuntat ieri ca modul multiplayer al jocului Battlefield Hardline va intra in faza Open Beta in perioada 3-8 februarie si va fi valabil pentru jucatorii din intreaga lume pe PC (prin Origin), PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One si Xbox 360. Lansarea jocului va avea loc pe 17 martie, iar aceasta este o ocazie foarte buna atat pentru fanii Battlefield, dar si pentru cei care vor sa testeze jocul inainte de a-l achizitiona.

Hardline este extensia dezvoltata de Visceral Games care incearca sa reimprospateze seria Battlefield. Hardline este construit pe strategie, viteza si poveste atat in singleplayer cat si in multiplayer, toate acestea oferind o experienta completa FPS.

Trei planse si moduri distincte

Battlefield Hardline Open Beta va pune la dispozitia jucatorilor trei planse si moduri multiplayer distincte. In primul rand, prin modul Hotwire, criminalii vor putea sa fure o serie de masini marcate, iar politistii vor incerca sa le recupereze, aducand astfel, in premiera, urmariri de masini in Battlefield. Acest mod va fi valabil in doua dintre cele trei planse valabile in beta, Downtown si Dust Bowl, iar pentru a avea succes, jucatorii vor trebui sa lucreze in echipa.

Pe plansa Dust Bowl va fi valabil si modul favorit al fanilor, Conquest, care poate sustine pana la 64 de jucatori. Ultima plansa valabila in beta, Bank Job, va pune in lumina reflectoarelor modul Heist. In acest mod, criminalii vor incerca sa sparga o banca, iar politistii vor trebui sa ii opreasca.

Introducere Hacker Mode

In plus fata de tot ce am prezentat pana acum, cei care vor participa la Battlefield Hardline Open Beta vor avea sansa sa experimenteze si cu modul Hacker. Prin acest mod, care este similar cu modul Commander din Battlefield 4, fiecare echipa va putea alege un jucator care sa preia controlul asupra camerelor de supraveghere pentru a depista inamicii si pentru a comunica coechipierilor zone specifice de atac sau aparare. Modul Hacker va putea fi valabil pe toate plansele in Open Beta.

 

Pentru mai multe informatii despre Battlefield Hardline Open Beta, vizitati site-ul oficial.

SURSABattlefield

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.