DISTRIBUIȚI

esl1 de bannerESL a anuntat ca Team Secret este prima din cele trei echipe invitate la a doua editie ESL One Frankfurt care va avea loc pe 21 iunie anul acesta.

Detaliile despre calificarile la ESL One Frankfurt au fost anuntate abia saptamana trecuta, dar a fost dezvaluit deja ca Team Secret va fi prima echipa invitata direct la turneul care va avea loc pe Commerzbank-Arena. Secret a avut un parcurs extraordinar la Asia Championships cu un record de 15-0 in faza grupelor si terminand pe locul trei. Echipa a debutat pe scena competitiva la ESL One New York in octombrie anul trecut, unde a terminat tot pe locul trei.

Aceasta invitatie inseamna ca toti cei cinci jucatori din lotul actual vor fi prezenti la toate cele trei turnee ESL One Dota. Inainte de a semna cu Secret, Clement „Puppey” Ivanov si Kuro „Kuroky” Salehi Takhasomi au jucat un meci pentru Natus Vincere, Ludwig „zai” Wåhlberg si Artour „Arteezy” Babaev au reprezentat-o pe Evil Geniuses, iar Gustav „s4” Magnusson a reprezentat-o pe Alliance la prima editie a turneului din Frankfurt.

Este de asteptat ca ultimele doua echipe invitate direct la turneu sa fie anuntate in urmatoarele saptamani.