Prima pagina Dota 2 Primele informatii despre The International 5 au fost dezvaluite!

  Primele informatii despre The International 5 au fost dezvaluite!

  DotA 2 The International 5Evenimentul principal al Campionatului Mondial de DotA 2 va avea loc in Seattle, Washington incepand cu 3 august si va cuprinde 16 echipe. Invitatiile si preliminariile regionale vor avea loc in mai 2015.

  Chiar daca ne aflam in a doua saptamana din noul an, Valve a inceput deja pregatirile pentru organizarea editiei cu numarul cinci al celui mai mare campionat de DotA 2, The International. Pentru ca cei care vor sa participe la eveniment sa isi poata planifica din timp calatoria, compania a dezvaluit primele detalii despre prestigioasa competitie printr-o postare pe blogul oficial.

  Potrivit postarii de pe blog:

  • Evenimentul principal va avea loc in Seattle, Washington in perioada 3-8 august.
  • 16 echipe vor putea participa la evenimentul principal de anul acesta (fata de 8 anul trecut)
  • Invitatiile vor fi trimise la inceputul lunii mai.

  In timp ce majoritatea informatiilor de mai sus erau deja cunoscute, cresterea numarului de concurenti este o surpriza interesanta. Se pare ca Valve a decis sa revina la sistemul din primele trei campionate, cand rezultatele din preliminarii dictau care dintre echipe se afla in treptele superioare sau inferioare ale grupei. De asemenea, acest sistem garanteaza ca fiecare echipa are sansa de a urca pe scena in faza principala a turneului, spre deosebire de 2014, cand opt echipe au fost eliminate inainte de a ajunge pe Key Arena.

  SURSAValve

  1 COMENTARIU

  LASA UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.