Prima pagina Dota 2 MuShi confirma revenirea clubului EHOME

  MuShi confirma revenirea clubului EHOME

  DISTRIBUIȚI
  LV Gaming castiga sezonul 5 D2L
  LV Gaming castiga sezonul 5 D2L

  Printr-o postare pe pagina sa oficiala de Facebook, Chai „MuShi” Yee Fung a confirmat faptul ca lotul sau actual, LV Gaming, se va alatura echipei EHOME. De asemenea, el a precizat ca lotul echipei este complet, iar Yang „Zyf” Pu va fi intr-adevar al cincilea jucator al echipei.

  Doar la cateva ore dupa victoria sa in primul turneu major cu echipa cea noua, Chai „MuShi” Yee Fung a anuntat revenirea pe scena sportului electronic a legendarului club EHOME cu o postare scurta, dar informativa pe pagina sa de Facebook. Lotul reunit al echipei EHOME va include cinci jucatori care au calatorit la Las Vegas pentru D2L, avandu-l ca antrenor pe Wen Yi „71” Tang. Cei cinci vor participa in preliminariile DotA 2 Asia Championships.

  Declaratia lui MuShi:

  „Multumesc tuturor fanilor mei pentru ca ma sustin, in special celor care stau pana noaptea tarziu pentru a-mi urmari meciurile. Urmatorul turneu pentru noi este DAC. Vom juca cu acelasi lot ca si acum, dar sub numele echipei EHOME. Sper sa obtinem un rezultat bun.

  Inca o data va multumesc tuturor pentru ca ma sustineti oriunde ma aflu. Voi da tot ce pot si nu ma voi lasa niciodata!”

  In timp ce marca are o istorie lunga si de prestigiu, nu am primit inca nicio confirmare oficiala cu privire la investitorii din spatele noului proiect EHOME. Potrivit unor zvonuri, Red Bull si-ar fi aratat interesul in achizitionarea brandului, dar au fost respinsi de pretul sau coplesitor. Ar trebui amintit faptul ca LV Gaming a fost initial format ca o colaborare intre ViCi Gaming si LGD, dar putem presupune cu siguranta ca cele doua organizatii nu au relatii financiare cu lotul curent al clubului EHOME.

  Lotul echipei EHOME:

  ChinaYang ‘Zyf‘ Pu

  ChinaHe ‘Inflame‘ Yongzheng

  MalaeziaChai ‘MuShi‘ Yee Fung

  MalaeziaChong Xin ‘Ohaiyo‘ Khoo

  MacaoLiang ‘DDC‘ Faming

  ChinaWen Yi ’71’ Tang (antrenor)

  Sursa: Facebook

  Sursa foto: D2L Facebook

  DISTRIBUIȚI