Prima pagina Dota 2 LV Gaming castiga al cincilea sezon D2L

  LV Gaming castiga al cincilea sezon D2L

  DISTRIBUIȚI
  Imagine: Xiituzi
  Imagine: Xiituzi

  Al cincilea sezon al turneului offline D2L ia sfarsit, iar reprezentativa Chinei, LV Gaming, cuceresc primul lor titlu LAN. Cei de la Virtus.pro Polar au incercat din rasputeri sa castige marele premiu de 25,000 de dolari, dar au pierdut cu scorul de 1-3 in finala.

  Desi cei de la LV Gaming au participat la turneu cu un lot nou, asta nu i-a oprit sa cucereasca titlul. Echipa alcatuita aproape in totalitate din jucatori de nationalitate chineza au reusit sa ii domine pe adversari, pierzand astfel doar doua meciuri in tot turneul. Locul doi a fost ocupat de echipa din Rusia, Virtus.pro Polar, care a pierdut de doua ori in fata celor de la LV Gaming, drept urmare ajungand in treapta inferioara a turneului, unde a reusit sa treaca de Evil Geniuses cu scorul de 2-1. Cu toate acestea, marea finala s-a dovedit a fi prea dificila pentru ei, castigand astfel doar un singur meci in fata chinezilor.

  Pentru a doua oara consecutiv in istoria turneului offline D2L, marea finala este castigata de o echipa din Est, LGD Gaming fiind castigatoarea sezonului trecut. Acum este randul celor de la LV-Gaming sa duca acasa gloria cu un lot tanar si proaspat. Este foarte probabil ca acest lot sa opereze in curand sub brandul restabilit al clubului EHOME.

  DISTRIBUIȚI