funn1k paraseste na'viNa’Vi pierde inca un jucator important inaintea competitiilor de prestigiu din 2015.

Natus Vincere a anuntat astazi ca jucatorul Gleb „Funn1k” Lipatnikov a parasit organizatia. El a jucat aproximativ doi ani pentru Na’Vi, iar in primul an a avut rezultate extraordinare, reusind sa acumuleze impreuna cu coechipierii sai o multime de titluri. Cel mai important rezultat din anul 2013 este ocuparea locului doi la turneul The International, dupa un set de cinci meciuri contra celor de la Alliance.

In 2014 echipa nu a reusit sa atinga performantele din anii trecuti, obtinand astfel doar doua titluri Dota 2 Champions League. La cel mai important eveniment, The International, in ciuda asteptarilor si a standardelor foarte ridicate, Na’Vi si-a dezamagit fanii dupa ce a terminat pe locul sapte.

Motivul pentru care Lipatnikov a ales sa plece de la Na’Vi ramane neclar. Acesta a declarat ca va fi inactiv pentru o perioada din cauza unor probleme personale si ca prioritatile lui s-au schimbat intre timp.

Managerul general al Na’Vi, Eugene Erofeev, a fost exuberant in laudele pentru Lipatnikov, subliniind ca mutarea nu are nicio legatura cu performantele jucatorului. El si-a exprimat, de asemenea, o anumita confuzie cu privire la rationamentul lui Lipatnikov pentru mutare.

  • Este greu pentru mine sa fac vreun comentariu cu privire la alegerea sa. Decizia a fost luata, iar noi trebuie sa o respectam,” a declarat Erofeev.

Decizia lui Lipatnikov lasa Natus Vincere cu doar patru jucatori, printre care inca se numara doua dintre cele mai importante nume din DotA 2, Danil „Dendi” Ishutin si Oleksandr „XBOCT” Dashkevych. Momentan, organizatia nu a dat niciun indiciu cu privire la inlocuirea lui Lipatnikov.

SURSADaily Dot

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.