VP Banner Articol TopVirtus.pro o urmeaza pe EnVyUs la PGL CS:GO Championship Series (CCS) Kick-off Season.

Virtus.pro este a doua echipă care-și confirmă participarea în sezonul de debut al PGL CS:GO Championship Series, după Team EnVyUs. Organizația rusească va fi reprezentată în turneu de o echipă poloneză.

  • TaZ – Wiktor Wojtas
  • Neo – Filip Kubski
  • pasha – Jarosław Jarząbkowski
  • Snax – Janusz Pogorzelski
  • byali – Paweł Bieliński

Virtus.pro se va confrunta în cadrul ligii cu alte cinci echipe invitate și două echipe care vor trece de etapa de calificări online. Una dintre aceste două echipe calificate ar putea fi din România, având în vedere că se organizează un pre-qualifier special pentru România. Structura ligii este formată din două grupe, Roșie și Albastră, a câte patru echipe. Meciurile grupei Roșii se vor disputa între 17 și 19 martie, iar meciurile grupei Albastre sunt programate în intervalul 24-26 Martie.

Cea mai bună echipă din fiecare grupă se va califica direct în finala de la DreamHack Bucharest 2015 (24-26 aprilie), iar celelalte formații se vor reîntâlni în turneul Last Chance (Ultima Șansă) pentru a completa lista cu patru finaliste. Last Chance Tournament va avea loc între 8 și 12 aprilie.

Toate meciurile din cadrul CS:GO Championship Series care vor avea loc la DreamHack Bucharest 2015 se vor desfășura pe scena principală. Pentru mai multe noutăți legate de ligă, urmăriți site-ul www.csgoseries.com și conturile de Facebook și Twitter ale ligii.

1 COMENTARIU

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.