tsm-pgl-ccs-650x366

TSM se califică în finala PGL CCS de la DreamHack Bucharest 2015 + programul turneului Last Chance

Team SoloMid (TSM) este a doua echipă care a reușit să se califice în finala sezonului inaugural al PGL CS:GO Championship Series după victoria înregistrată împotriva Fnatic miercuri seara. Merită menționat că TSM a învins de două ori Fnatic în Grupa Albastră.

Astfel, TSM se alătură Team EnVyUs, care s-a calificat săptămâna trecută, iar pentru această performanță danezii primesc bilete pentru DreamHack Bucharest 2015 dar și 5.000 USD. Fnatic primesc 2.500$ și încă se mai pot califica în finala de la București dacă trec de turneul Last Chance.

Cum se va desfășura turneul Last Chance?

Cele șase echipe care au făcut parte din cele două grupe ale ligii – Flipsid3, Fnatic, Natus Vincere, Ninjas in Pyjamas și Penta Sports – se vor înfrunta între 5 și 8 aprilie pentru ultimele două sloturi de finaliste. Programul meciurilor a fost organizat în funcție de poziția pe care s-a clasat fiecare echipă în ierarhia grupei.

Astfel, Ninjas in Pyjamas și Fnatic, în calitate de vice-campioane ale grupelor proprii (Roșie, respectiv Albastră) vor iniția Last Chance pe 5 aprilie cu un meci b05. Câștigătoarea acestui meci se califică automat în finala de la DreamHack Bucharest 2015.

Mai departe vor avea loc meciuri între restul echipelor din Last Chance. Formația care se dovedește a fi cea mai bună dintre cele patru rămase se va înfrunta o ultimă dată cu echipa învinsă dintre NiP și Fnatic, iar victoria asigură ultimul loc în finala de la București.

Meciurile din Last Chance vor putea fi urmărite, bineînțeles, pe canalul Twitch al PGL. Pentru mai multe informații despre PGL CS:GO Championship Series accesați site-ul oficial al competiției.

last-chance-650x307

SURSAPGL

2 COMENTARII

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.