Prima pagina CS:GO Team LDLC este prima finalista a Cupei G2A

  Team LDLC este prima finalista a Cupei G2A

  DISTRIBUIȚI

  Team LDLCCupa G2A gazduita de FACEIT, intra in etapa finala. Team LDLC s-a calificat deja si asteapta ca adversarii sai sa fie stabiliti in aceasta seara.FACEIT G2A Cup

  Cupa G2A gazduita de FACEIT, are in prim plan opt echipe europene care lupta pentru o parte din potul de 10,000 de dolari. In prima semi-finala de ieri seara, i-am putut vedea in actiune pe campionii DreamHack Winter, luptandu-se impotriva noului lot al echipei mousesports. Echipa franceza nu a lasat loc de surprize, castigand convingator cu un scor de 3-0.

  Primul meci s-a jucat pe harta de_inferno, una dintre favoritele echipei LDLC. Desi mousesports a inceput meciul pe partea mai avantajoasa a plansei, cea a Anti-Teroristilor, ei nu au putut opune prea multa rezistenta, terminand prima repriza cu scorul de 8-7. Acordarea de 7 runde unei echipe ca LDLC pe partea Anti-Tero, a insemnat foarte mult, iar Happy si compania au inchis imediat meciul cu scorul de 16-12. Urmatorul meci a fost jucat pe harta de_dust2, unde echipele au fost plasate pe aceleasi locuri, respectiv mousesports la Anti-Teroristi si LDLC la Teroristi. De data aceasta echipa franceza a fost cea care a terminat prima jumatate a meciului cu scorul de 8-7, si a incheiat cu scorul 16-11. Al treilea meci a fost jucat pe una dintre plansele favorite celor de la mousesports, de_overpass. Cu toate acestea, nemtii nu au avut nicio sansa, scorul final fiind de 16-4 pentru LDLC.

  Cea de a doua semi-finala, jucata de dAT Team si HellRaisers, este programata in aceasta seara la ora 22:00.