DreamHack Tours 2015Dupa inca un an de succes pentru organizatia DreamHack, primele informatii despre DreamHack Open 2015 au fost dezvaluite.

Primul eveniment DreamHack al anului, DreamHack Open 2015, a fost anuntat, si va include un turneu BYOC (Bring Your Own Computer) de Counter-Strike: Global Offensive cu un fond de premii de 40,000 de dolari si un turneu de Starcraft 2 cu un fond de premii de 25,000 de dolari, ambele avand loc in perioada 8-10 mai.

Directorul eSports de la DreamHack, Tomas Lyckedal, a declarat pe site-ul oficial al organizatiei ca are sperante mari pentru CS:GO in anul 2015 si ca este foarte bucuros sa imparta acest eveniment cu comunitatea franceza. Cu siguranta vor urma si alte declaratii in viitorul apropiat, referitoare la locatii, sponsori si detalii privind inscrierea la turnee.

„Dupa reactiile foarte bune din partea comunitatii gaming din Franta cu privire la cele patru mari evenimente LAN de CS:GO, StarCraft II, Hearthstone si League of Legends, suntem onorati sa gazduim prima oprire DreamHack Open 2015!” 

– Jean Christophe Arnaud, CEO

SURSADreamHack Franta

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.