DISTRIBUIȚI

envyus csgo bannerEnVyUs a confirmat participarea la CS:GO Championship Series Kick-off Season (CCS).

EnVyUs, organizație celebră în lumea întreagă pentru succesele sale în competițiile Call of Duty, va fi reprezentată în CCS de o echipă franțuzească. Formația de CS:GO a EnVyUs este compusă din campionii en titre de la DreamHack Winter 2014 și MLG Winter X Games., foști membri ai LDLC.

  • ·         Vincent „Happy” Cervoni
  • ·         Fabien „kioShiMa” Fiey
  • ·         Nathan „NBK” Schmitt
  • ·         Richard „shox” Papillon
  • ·         Edouard „SmithZz” Dubourdeaux

PGL face cunoscut programul primului sezon CCS, care începe pe 23 februarie, cu meciurile pentru calificări.

EnVyUs se va confrunta în cadrul ligii cu alte cinci echipe invitate și două echipe care vor trece de etapa de calificări online. Calificările vor începe pe 23 februarie și se vor întinde pe o durată de două săptămâni.

Structura CCS este formată din două grupe, Roșie și Albastră, a câte patru echipe. Meciurile grupei Roșii se vor disputa între 17 și 19 martie, iar meciurile grupei Albastre sunt programate în intervalul 24-26 Martie.

Cea mai bună echipă din fiecare grupă se va califica direct în finala de la DreamHack Bucharest 2015 (24-26 aprilie), iar celelalte formații se vor reîntâlni în turneul Last Chance (Ultima Șansă) pentru a completa lista cu patru finaliste. Last Chance Tournament va avea loc între 8 și 12 aprilie.

 

CCS OverviewCCS ScheduleProgramul primului sezon CS:GO Championship Series

Calificări: 23 februarie – 8 martie
Grupa Roșie: 17 – 19 martie
Grupa Albastră: 24 – 26 martie
Turneul Last Chance: 8 – 12 Aprilie
Marea Finală: 24-26 aprilie la DreamHack Bucharest 2015.

Premiile totale de 110.000 de dolari vor fi distribuite în felul următor

Faza grupelor – 17.000 USD
Turneul Last Chance – 8.000 USD
Finala Sezonului – 75.000 USD

De asemenea, cele 4 echipe, calificate în finala de la București, vor beneficia de un buget  de călătorie de 2.500 de dolari fiecare. Toate meciurile din cadrul CCS care vor avea loc la DreamHack Bucharest 2015 se vor desfășura pe scena principală.
Pentru mai multe noutăți legate de CCS, urmăriți site-ul www.csgoseries.com și conturile de Facebook și Twitter ale ligii.