Prima pagina CS:GO HellRaisers, a doua echipa calificata in finala Cupei G2A

  HellRaisers, a doua echipa calificata in finala Cupei G2A

  DISTRIBUIȚI

  HellRaisers CS:GOHellRaisers este a doua echipa calificata in finala Cupei G2A gazduita de FACEIT, dupa francezii de la LDLC.

  FACEIT G2A CupIntr-un set de meciuri pe muchie de cutit in semifinala impotriva celor de la dAT Team, HellRaisers a reusit sa isi asigure un loc in marea finala, unde se vor lupta cu francezii de la LDLC.

  HellRaisers a preluat avantajul pe harta de_cache in primul meci, dupa ce au castigat prima repriza cu scorul de 9-6 pe partea Anti-Teroristilor. Cu toate acestea, dAT a reusit sa revina intr-un mod impresionant, castigand 10 din cele 12 runde ramase, astfel terminand meciul cu scorul de 16-11.

  Al doilea meci s-a disputat pe harta de_nuke, unde din nou, HellRaisers au dominat prima parte a meciului, tot la A.T., cu scorul de 10-5. Din pacate, dAT nu si-a mai revenit si a terminat partida cu doar 10 runde castigate, fata de cele 16 ale celor de la HellRaisers.

  HellRaisers a terminat al treilea meci cu o victorie impresionanta pe de_overpass, unde au dominat ambele reprize, scorul final fiind de 16-9 in favoarea lor.

  Totusi, in al patrulea meci, dAT a avut inca o sclipire si i-a dominat pe adversari chiar pe harta lor cea mai buna, de_inferno, terminand cu 16-6, si astfel egaland din nou cu scorul de 2-2 la set.

  Meciul decisiv a fost jucat pe harta de_mirage, unde HellRaisers a inceput din nou in forta prima repriza, repetand scorul de pe overpass de 12-3. dAT a incercat din nou sa revina dupa ce a castigat runda pistoalelor, dar avantajul celor de la HellRaisers a fost mult prea mare, asadar ei au castigat meciul cu scorul de 16-11 si respectiv setul cu 3-2.