DISTRIBUIȚI

fnatic krimz banner topFnatic a reusit sa o invinga pe Virtus.pro in meciul decisiv pentru primul loc al turneului online King of Majors.

King of Majors a avut in prim plan patru echipe care s-au luptat pentru 15,000 de dolari. Formatul turneului a fost de tip double-elimination bracket, iar meciurile au fost jucate in serii de best-of-three. Fnatic a intrat in meciul din marea finala cu un avantaj de o harta in fata celor de la Virtus.Pro. Asta a fost o surpriza pentru polonezi, acestia asteptandu-se sa joace impotriva celor de la EnVyUs sau NiP.

Pe prima harta, de_nuke, s-au jucat toate cele 30 de runde dupa ce Fnatic a fost condusa cu 11-4 la pauza si a reusit sa intoarca scorul, invingandu-i in cele din urma pe polonezi cu 16-14. Lucrurile au fost mult mai simple pentru Fnatic pe a doua harta, de_cache, dupa ce a condus-o pe Virtus.pro cu 5-0 inainte ca aceasta sa poata castiga prima sa runda. Prima repriza s-a terminat cu scorul de 12-3 pentru Fnatic, dupa o performanta uluitoare pe partea Teroristilor. Echipa poloneza a facut tot posibilul sa revina in meci, dar a fost mult prea tarziu, fiind invinsa de Fnatic cu scorul de 16-9.

Distribuirea premiilor: