DISTRIBUIȚI

PGL CCS Pre-QualifierPGL anunță că echipele românești au ocazia să se califice în CS:GO Championship Series.

PGL anunță astăzi cum se va desfășura turneul de precalificare în urma căruia o echipă românească ar putea ajunge în grupele ligii CS:GO Championship Series. Acesta va include opt echipe și se va desfășura între 27 și 28 februarie.

Patru echipe autohtone vor fi invitate direct de către PGL. Celelalte patru locuri vor fi adjudecate de câștigătoarele turneului WarNight.

Cele opt echipe participante vor fi împărțite în două grupe formate din două invitate și două participante WarNight. Meciurile grupelor vor fi disputate vineri, 27 februarie, începând cu ora 19. Sâmbătă. 28 februarie, de la ora 12, se vor juca semifinalele și finala care decide echipa din România care va merge mai departe în CS:GO Championship Series.

Echipa care trece de calificările din România va câștiga automat un loc în faza a doua (closed bracket) a qualifierului internațional. Două grupe de câte opt echipe se vor înfrunta în closed bracket, care se va desășura între 2 și 8 martie. Unul dintre sloturi va fi deținut de echipa românească. Din cele 16 echipe din closed bracket, două vor ajunge în în faza grupelor a CS:GO Championship Series.

SURSAPGL
DISTRIBUIȚI