csgo-CL-332015Liga Campionilor pentru Counter-Strike: Global Offensive a sosit. Dreamz Media a anuntat fondul de premiere in valoare de 30,000 de dolari dedicat primului lor proiect pentru CS:GO.

Dota 2 Champions League s-a dovedit a fi un mare succes, asadar Dreamz Media a decis sa gazduiasca primul lor eveniment pentru Counter-Strike: Global Offensive. Zece dintre cele mai cunoscute echipe din lume se vor lupta pentru o parte din premiul de 30,000 de dolari si pentru trofeul CS:GO Champions League.

Turneul va fi jucat online si va cuprinde etape de round robin si playoff-uri. Cele zece echipe vor trece mai intai prin formatul round robin, unde vor trebui sa joace meciuri de best-of-two. Primele sase echipe din aceasta etapa vor avansa in playoff-uri. Primele doua echipe clasate vor avea un avantaj incepand din a doua runda de playoff, in timp ce celelalte patru echipe vor incepe din prima runda. Playoff-urile vor avea ca format un bracket de double-elimination, iar meciurile vor fi jucate in serii de BO3. Meciurile din finala CS:GO Champions League vor fi jucate intr-o serie de BO5. Echipa calificata din Upper Bracket va avea un avantaj de o harta in Marea Finala.

Organizatorii au confirmat deja lista de participanti si cele zece echipe invitate sunt:

Transmiterea se va face prin 99damage si ceh9. 99damage va asigura acoperirea internationala, in timp ce ceh9 va transmite pentru regiunea CIS.

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.