DISTRIBUIȚI

csgo-CL-332015Liga Campionilor pentru Counter-Strike: Global Offensive a sosit. Dreamz Media a anuntat fondul de premiere in valoare de 30,000 de dolari dedicat primului lor proiect pentru CS:GO.

Dota 2 Champions League s-a dovedit a fi un mare succes, asadar Dreamz Media a decis sa gazduiasca primul lor eveniment pentru Counter-Strike: Global Offensive. Zece dintre cele mai cunoscute echipe din lume se vor lupta pentru o parte din premiul de 30,000 de dolari si pentru trofeul CS:GO Champions League.

Turneul va fi jucat online si va cuprinde etape de round robin si playoff-uri. Cele zece echipe vor trece mai intai prin formatul round robin, unde vor trebui sa joace meciuri de best-of-two. Primele sase echipe din aceasta etapa vor avansa in playoff-uri. Primele doua echipe clasate vor avea un avantaj incepand din a doua runda de playoff, in timp ce celelalte patru echipe vor incepe din prima runda. Playoff-urile vor avea ca format un bracket de double-elimination, iar meciurile vor fi jucate in serii de BO3. Meciurile din finala CS:GO Champions League vor fi jucate intr-o serie de BO5. Echipa calificata din Upper Bracket va avea un avantaj de o harta in Marea Finala.

Organizatorii au confirmat deja lista de participanti si cele zece echipe invitate sunt:

Transmiterea se va face prin 99damage si ceh9. 99damage va asigura acoperirea internationala, in timp ce ceh9 va transmite pentru regiunea CIS.