nip_vs_envyus_g2_pglccsUnul dintre cele mai lungi meciuri de Counter-Strike: Global Offensive jucate vreodata a fost inregistrat la DreamHack Bucharest 2015 in turneul PGL CS:GO Championship Series.

Doua dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike: Global Offensive din lume, EnVyUs si Ninjas in Pyjamas, s-au intalnit astazi in Bucuresti la turneul PGL CS:GO Championship Series Kick-Off Season de la DreamHack. Ninjas in Pyjamas a castigat in cele din urma, insa al doilea meci este cel care a atras atentia fanilor din intreaga lume.

Meciul a fost un adevarat maraton si s-a jucat pe harta Dust2, cea mai cunoscuta din jocul Counter-Strike. Meciul a durat mai mult de doua ore si a intrat in overtime de patru ori.

Jocul a durat atat de mult timp datorita formatului de 10 runde pentru perioadele suplimentare. Cele doua echipe au terminat meciul la egalitate (15-15), iar apoi au castigat cate 5 runde fiecare in urmatoarele trei perioade suplimentare. Ninjas in Pyjamas a reusit in cele din urma sa castige mai multe runde consecutive in a patra perioada suplimentara, terminand astfel meciul cu scorul de 36-33.

Cu atat de multe runde jucate, unii dintre jucatori au putut sa inscrie niste numere astronomice, ceva neobisnuit pentru un meci de Counter-Strike la acest nivel. Vincent „Happy” Cervoni si Fabien „Kioshima” Fiey au condus pentru EnVyUs cu 58, respectiv 57 de fraguri, in timp ce Ninjas in Pyjamas i-a avut in top pe Patrik „f0rest” Lindberg si Aleksi „Allu” Jalli cu 54 si 52 de fraguri.

La final, jucatorii au fost obositi vizibil si putin iritati de faptul ca meciul a durat atat de mult. Pierderea s-a dovedit a fi prea grea de depasit pentru EnVyUs, care a pierdut al treilea meci impotriva suedezilor cu scorul de 11-16.

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.