PGL Twitch subscribePGL și Twitch.tv lansează abonamentul pentru sezonul inaugural PGL CS:GO Championship Series.

PGL, în colaborare cu platforma Twitch.tv, lansează astăzi abonamentul pentru sezonul inaugural al CS:GO Championship Series. Spectatorii se pot abona pe canalul Twitch al PGL și astfel vor putea contribui direct la valoarea premiilor oferite în turneu.

Ca urmare a acestui inovativ parteneriat între PGL și Twitch.tv, jumătate din valoarea fiecărui abonament vândut de 4.99 USD (adică 2.50 USD) va fi direcționată către premiile oferte în sezonul de debut al CS:GO Championship Series, spectatorii având astfel posibiitatea de a-și susține în mod direct echipa preferată.

Abonamentul va include următoarele beneficii:

  • –          Acces la chat-ul exclusiv pentru abonați;
  • –          Slow-mode nu se va aplica în chat-ul abonaților;
  • –          Badge special pentru abonați;
  • –          Emoticoane personalizate: https://twitchemotes.com/channel/pgl;
  • –          Tombole cu skin-uri de arme, organizate în fiecare zi de transmisie;
  • –          posibilitatea de a pune întrebări și de a primi răspunsuri de la comentatori în timpul transmisiunii în direct;
  • –          reducere de 50% din biletul de acces la DreamHack Bucharest 2015 cumpărat începând cu 10 martie, de pe shop.computergames.ro.

 

În plus, contribuția abonaților va avea impact și asupra programului DreamHack Bucharest 2015 (24-26 aprilie, Sala Polivalentă). În funcție de nivelul atins de valoarea premiilor până pe 15 aprilie 2015, la festivalul DreamHack 2015 vor avea loc evenimente speciale, cum ar fi meciuri de gală.

Valoarea garantată a premiilor este de 110.000 USD, la care se adaugă contribuțiile abonaților.

Nivelul 1 – dacă premiile ating  pragul de 125.000 de dolari, organizatorii vor introduce în programul DreamHack Bucharest 2015, meciuri 1v1 cu jucători din cadrul ligii, iar abonații vor putea vota online jucătorii invitați.

Nivelul 2 – la o valoare totală de 150.000 de dolari, organizatorii vor introduce în programul DreamHack Bucharest 2015 meciuri All-Star cu echipele participante la ligă, iar abonații vor putea vota online ce echipe și ce comentatori să fie implicați.

Spectatorii și abonații pot urmări evoluția contribuțiilor la premii pe acest link: http://csgo.cyborgmatt.com/prizetracker/pgls1

Pentru ultimele noutăți legate de PGL CS:GO Championship Series, accesați www.csgoseries.com și paginile oficiale de Twitter și Facebook.

Despre PGL CS:GO Championship Series

Timp de trei săptămâni, PGL CS:GO Championship Series va aduna într-un singur campionat cele mai bune opt echipe din lume, din care doar patru vor ajunge să lupte în Sala Polivalentă din București pentru titlul de campioni, în cadrul festivalului digital DreamHack Bucharest 2015..

Distribuirea premiilor:

  • Faza grupelor – 17.000 USD
  • Turneul Last Chance – 8.000 USD
  • Finala Sezonului – 75.000 USD

 

De asemenea, cele 4 echipe care se vor califica în finala de la DreamHack Bucharest 2015 vor beneficia fiecare de un buget de călătorie de 2.500 de USD.

LASA UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.