DISTRIBUIȚI

Heroes of the Storm - HOTDTinerii din SUA si Canada vor putea beneficia de burse de studii daca vor participa la concursul Heroes of the Dorm!

Blizzard a anuntat la PAX East ca va pune la bataie burse de studii si premii in valoare de 450,000 de dolari pentru Heroes of the Dorm, un concurs esports universitar pentru noul lor multiplayer online battle arena (MOBA), Heroes of the Storm.

De asemenea, finala competitiei va avea denumirea de Heroic Four, inspirata cel mai probabil dupa competitiile de baschet dintre universitati, care au numele de Final Four. Totul va fi transmis in direct pe ESPN, cea mai mare retea de televiziune de sport din Statele Unite.

Jucatorii si echipele se pot inscrie la turneul Heroes of the Dorm pe site-ul oficial, iar acestia vor primi acces instant in faza beta a jocului Heroes of the Storm care urmeaza sa fie lansat in curand.

Competitia va fi organizata cu ajutorul celor de la TeSPA si va necesita ca lotul echipelor sa fie cuprins din jucatori de la aceeasi universitate.

League of Legends si Dota 2 domina in acest moment categoria MOBA, iar multi se intreaba daca Heroes of the Storm va reusi sa concureze cu cele doua titluri care sunt deja foarte bine stabilite pe piata esports. Insa, turneul Heroes of the Dorm si difuzarea acestuia pe ESPN ar putea ajuta foarte mult in acest sens.