DISTRIBUIȚI

PGL Winter Tavern TalesDupă succesul turneului de Hearthstone, Spring Tavern Tales, desfășurat în primăvară, la DreamHack București 2015, PGL invită cei mai buni jucători din lume în inima Transilvaniei, la turneul Winter Tavern Tales 2015, care va avea loc la DreamHack Cluj-Napoca.

Turneul de Hearthstone va avea loc între 29 octombrie și 1 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj- cea mai mare și modernă sală din România. În cadrul acestei competiții, numeroși jucători de top se vor confrunta pentru premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

Asemenea turneului precedent, PGL Winter Tavern Tales 2015 se va adresa, atât jucătorilor profesioniști, cât și amatorilor, punând la dispoziția lor 128 de locuri de participanți. Oricine dorește se poate alătura distracției cumpărând biletele de jucător Tavern Tales pe shop.computergames.ro. Biletul garantează un loc în turneu, iar participanții vor trebui să fie în cea mai bună formă pentru a putea răspunde provocării!

 

Premiile de 25.000 de dolari vor fi distribuite astfel:

  • Locul I – 10.000 de dolari
  • Locul II – 5.000 de dolari
  • Locul III și IV – 3.000 de dolari
  • Locurile V-VIII – 1.000 de dolari

 

Transmisiunea în limba engleză va putea fi urmarită pe Twitch.tv/pgl_hs, comentariul fiind oferit de veteranii jocului Hearthstone, Marcin „Gnimsh” Filipowicz și Sebastian „Forsen” Fors.

Meciurile PGL Winter Tavern Tales 2015 se for juca în format  Conquest. Participanții vor parcurge grupe multiple GSL înaintea fazelor eliminatorii de single-elimination care începe sferturile de finală.

 

Fiți cu ochii pe  www.dreamhack.ro pentru mai multe detalii despre turneu, inclusiv programul complet, dar și pentru surprize!