DISTRIBUIȚI

anunt-jucatori-cg-si-pglPGL Spring Tavern Tales se va desfășura în premieră la DreamHack Bucharest 2015

Unii dintre cei mai buni jucători de Hearthstone din lume vor ajunge la Sala Polivalentă din București pentru a se lupta într-un turneu de Hearthstone: Heroes of Warcraft – jocul digital de cărți dezvoltat de Blizzard.

De-a lungul DreamHack Bucharest 2015, campionii cărților vor concura în PGL Spring Tavern Tales 2015 pentru premii în valoare totală de 10.000 de dolari și 115 puncte World Championship. PGL va transmite competiția de la DreamHack Bucharest 2015 pe canalul său de Twitch cu tematică Hearthstone:  twitch.tv/pgl_hs. În rolul de casteri oficiali ai competiției care vor comenta în direct prestațiile jucătorilor de la fața locului îi vom avea alături de noi pe Marcin “Gnimsh” Filipowicz și pe Sebastian “Forsen” Fors.

Turneul PGL Tavern Tales se adresează atât profesioniștilor cât și amatorilor încrezători în talentul și norocul lor: 24 de locuri plătite au fost puse la dispoziție pentru amatori. Alte 8 locuri vor putea fi alocate în urma turneelor de calificare care vor avea loc în martie.

Jucătorii înregistrați împreună cu cei calificați se vor alătura unei liste de 8 vedete internaționale care vor primi o invitație directă. În total 40 de jucători se vor reuni la București, pentru turneul Tavern Tales.

Distribuția premiilor

 • Locul I – 4.000 dolari + 50 de puncte
 • Locul II – 2.000 dolari + 25 de puncte
 • Locurile III și IV – 1.000 dolari și 10 puncte
 • Locurile V – VIII – 500 de dolari și 5 puncte

Jucători invitați

 • Aleksandr “Kolento” Malsh
  James “Firebat” Kostesich
  Eugene “Neirea” Shumilin
  Radu “Rdu” Dima
  Thijs “ThijsNL” Molendijk
  Adrian “Lifecoach” Koy
  Petar “Gaara” Stevanovic
  Cong “StrifeCro” Shu

Turneul va folosi formatul Conquest pe toată durata sa, ceea ce va permite jucătorilor să dezvolte noi strategii și noi pachete. Vom anunța mai multe detalii în legătură cu PGL Spring Tavern Tales în curând pe site-ul oficial al DreamHack Bucharest 2015.