DISTRIBUIȚI

Artosis vs Kripparrian Seatstory CupArtosis si Kripparrian s-au duelat ca pe vremuri la SeatStory Cup. Acestia au folosit pachetele originale de la finala Blizzcon 2013.

La sfarsitul anului 2013, pe cand lumea inca avea dubii in ceea ce priveste jocul digital de carti, Hearthstone, iar oameni precum TotalBiscuit comentau meciuri, a avut loc o batalie epica intre Dan „Artosis” Stemkoski si Octavian „Kripparrian” Morosan. Cei doi s-au duelat la Blizzcon inainte ca jocul sa iasa din faza de test beta si au folosit niste pachete de carti care, in ziua de astazi, pot fi considerate primitive.

Artosis a castigat in cele din urma finala, dupa un meci dramatic de Mage vs Warrior in care Kripp a fost batut de un Leper Gnome. Dupa acest eveniment cei doi s-au distantat de ideea de jucatori profesionisti de Hearthstone si s-au concentrat mai mult pe streaming si comentarii.

La turneul SeatStory Cup de weekend-ul trecut, rivalitatea dintre cei doi a renascut. Inainte de finala dintre Jon „Orange” Westberg si Sebastian „Ostkaka” Engwall, Kripparrian si Artosis s-au luptat intr-o serie de best of 5 cu aceleasi pachete pe care le-au folosit la Blizzcon 2013.

Meciurile au fost destul de ridicole, avand in vedere faptul ca multe dintre cartile folosite au fost schimbate de-a lungul timpului. Frodan chiar are cateva momente de isterie in timpul comentariului. Acestea fiind spuse, intreaga serie merita vazuta, chiar daca nu sunteti „veterani” Hearthstone.

Nu uitati sa va inscrieti la concursul nostru pentru a castiga una dintre cele 10 invitatii la DreamHack Bucharest 2015!