DISTRIBUIȚI

prezentare-liga-dota-2-Ancient-of-warDOTA 2, unul dintre cele mai îndrăgite titluri eSports din România, vine la DreamHack Cluj-Napoca 2015 cu o competiție dedicată în exclusivitate echipelor autohtone. PGL Winter Ancients of War va oferi premii de 5.000 de dolari echipelor DOTA 2 din România și un spectacol incendiar fanilor jocului creat de Valve.

 

Turneul va începe cu două runde de calificări cu câte 32 de echipe fiecare, iar cele patru echipe finaliste se vor lupta pentru premii și titlul de campioană la DreamHack Cluj-Napoca 2015, între 29 octombrie -1 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

 

Prima rundă de calificări

 

Înscrieri: 28 septembrie – 5 octombrie.

Disputarea online a meciurilor: 7-8 octombrie

 

A doua rundă de calificări:

 

Înscrieri: 7-14 octombrie

Disputarea online a meciurilor: 16-17 octombrie

 

Distribuirea premiilor:

  • Locul I – 2500 USD
  • Locul II – 1250 USD
  • Locul III – 750 USD
  • Locul IV – 500 USD

 

Înscrierile și informațiile suplimentare vor fi disponibile în curând pe www.dreamhack.ro și www.pgl.ro

 

Bilete și abonamentele DreamHack Cluj-Napoca 2015 pot fi cumpărate de pe shop.computergames.ro se găsesc și pe bilete.ro, MyTicket.ro,  în magazinele Germanos, Inmedio, din oficiile Poștei Române, librăria Mihai Eminescu, caseriile Metrou Unirii 1 și Palatul Copiilor București. Informații suplimentare se găsesc pe platformele oficiale de comunicare: dreamhack.ro și facebook.com/dreamhack.ro